PENJOLL TURQUESA NATURAL Ampliar

PENJOLL TURQUESA NATURAL

JCLTURQ 64

New product

Penjoll turquesa natural.

Sense tractar.

Mida penjoll: 56cm. Mida peça: 24x21x13mm.

Arizona, (Sleeping Beauty).

Més detalls

Aquest producte ja no està en estoc

35,00 € amb impostos

Més informació

La Turquesa és una de les gemmes, a les que moltes cultures, des del principi dels temps, li han donat molta importància.

La turquesa és una de les pedres més utilitzades en diferents cultures amb fins ornamentals, màgics i de poder. És una pedra usada des de la prehistòria a gairebé tothom, destaquen les cultures d'Egipte, de Tibet i la Xina, dels Indis Americans, d'Orient Mitjà.

La turquesa de qualitat és de les gemmes més difícils d'aconseguir amb garanties d'autenticitat. A causa de que la turquesa es va posar de moda en els 60 'i 70' es van esgotar molts dels jaciments americans i es va posar en marxa una autèntica indústria dedicada a l'estabilització i reconstitució de la turquesa (en el millor dels casos).

La turquesa que no és de qualitat suficient es tenyeix i s'endureix amb impregnació de plàstics. Al mercat actual és molt difícil distingir la turquesa natural de la qual es tracta per diversos mètodes; d'altra banda una multitud de símils i imitacions tracten d'enganyar a l'usuari.

La intenció d'aquesta pàgina dedicada a la turquesa és intentar aclarir una mica el panorama.

TOTA la turquesa que presentem és natural (sense cap tractament) i garantida al 100%

En l'actualitat els jaciments en explotació més importants estan a USA, i la Xina, també s'extreu a Mèxic, Iran, a més d'altres petits jaciments molt repartits pel món (Perú, Nepal, Mongòlia, Turkmenistan etc.)