Expedició i devolucio

Els paquets són generalment enviats en 1 o 2 dies després del rebut de pagament

A Espanya s'envien a través de HALCOURIER amb seguiment i entrega amb signatura. Si vostè prefereix es pot enviar per correu certificat amb signatura, sigui quina sigui l'elecció que faci l'enviament, se li proporcionarà un enllaç per al seguiment del seu paquet en línia.

Els costos d'enviament inclouen despeses de manipulació i empaquetat, així com les despeses d'enviament. Les despeses de manipulació són fixos. Li aconsellem agrupar els seus articles en una ordre.

Si la comanda és inferior a 50 euros el cost de l'enviament per correus són 5 euros i per Halcourier 8 euros

L'enviament és gratuït per a compres superiors a 50 euros a Espanya. Hi ha excepcions amb objectes de molt pes.

L'enviament internacional s'envia per correu certificat amb signatura, Se li proporcionarà un enllaç per al seguiment del seu paquet en línia. L'enviament internacional costa 8 euros i si l'import de la compra és superior a 75 euros l'enviament és gratuït.

El seu paquet és enviat al seu propi risc, però es té especial cura de protegir els objectes fràgils.

Les caixes o sobres són de la mida adequada i els seus articles estan ben protegits.

Si per qualsevol raó no queda satisfet del producte pot procedir a la seva devolució. El termini és de dos dies després de la recepció.

Se li tornarà els diners, menys els costos de l'enviament. El cost d'TORNAR A POSAR AL STOCK i anul·lar la factura va a compte del client (10 euros) Si us plau posis en contacte amb nosaltres abans de procedir a la devolució