Esta página web utiliza "cookies" para dar la mejor y más relevante experiencia. Utilizar esta página web significa que estás de acuerdo con esto.

RUBI

El Robí és una de les gemmes més valorades en el món. El seu nom prové del llatí "ruber", que significa vermell, reflectint la seva intensa coloració. Els Robis es poden trobar en països com Myanmar, Tailàndia, Sri Lanka i Kenya.

Físicament, el Robí destaca per la seva duresa, amb una puntuació de 9 en l'escala de Mohs, el que el fa un dels minerals més durs després del diamant. La seva coloració vermella, que pot variar des d'un vermell rosat fins a un vermell profund, és a causa de la presència de crom.

Químicament, el Robí és una varietat de corindó (òxid d'alumini), igual que el safir, però és el crom el que li dona la seva coloració característica. Aquesta composició li confereix una gran resistència i una brillantor excepcional.

En la joieria, el Robí és altament valorat per la seva bellesa i raritat. És popular en anells d'compromís, collarets i altres peces de joieria fina. La seva presència simbolitza l'amor, la passió i la prosperitat.

En l'àmbit energètic, es creu que el Robí aporta vitalitat i força. També s'associa amb la confiança en un mateix i el coratge, fent-lo una elecció ideal per a aquells que busquen un augment d'energia positiva.

 La compra d'un Robí no només representa una inversió en una gemma de gran bellesa, sinó també en una peça amb un profund significat i qualitats energètiques. Cada Robí és una obra d'art natural que aporta un toc únic a qualsevol col·lecció de joieria.

Rubí: gema roja de poder y pasión-gemmesterra.com

Filtros activos