Sobre mi

Hola i benvinguts!

El meu nom Montse Bagué i estic encantada de presentar-vos el nostre petit racó a la web, dedicat a les meravelles de la natura en el seu estat més pur.

Des de fa més de 20 anys, hem estat immersos al fascinant món dels minerals i les pedres tallades. La nostra passió no només es basa a apreciar la seva bellesa intrínseca, sinó també a compartir el nostre coneixement i amor per aquests regals naturals amb vosaltres.

Com a col·leccionistes i comerciants de pedres, la nostra prioritat sempre ha estat i serà l’autenticitat. Cada pedra i mineral que podeu trobar a la nostra web són 100% naturals, sense cap mena de tractament. El que veieu és el que la mare natura ha creat, sense interferències ni millores artificials.

Estem orgullosos de les nostres pedres i minerals. Cadascun té una història, una procedència, un viatge que ha realitzat des del cor de la terra fins a arribar a les nostres mans. I cadascun, a la seva manera, ha tocat els nostres cors.

Però, més enllà de vendre pedres i minerals, volem que aquest lloc sigui un lloc d’aprenentatge i apreciació. Aquí podeu aprendre més sobre aquestes meravelles, el seu origen, el seu significat, el seu valor. I potser, igual que nosaltres, hi podreu trobar una font d’inspiració i meravella.

La nostra experiència de més de 20 anys ens dóna una perspectiva única i valuosa sobre aquest món. Hem vist com les pedres i els minerals poden influir en les persones, tant a nivell físic com emocional. I estem emocionats de poder compartir aquesta experiència amb vosaltres.

No som només comerciants, som apassionats dels minerals i les pedres tallades. I esperem que, mitjançant aquesta pàgina, pugueu compartir aquesta passió amb nosaltres.

Així que us convidem a explorar, a aprendre, ia meravellar-vos amb aquests regals de la natura. I si teniu alguna pregunta, no dubteu a contactar-nos. Estarem encantats de compartir el nostre coneixement amb vosaltres.

Desplaça cap amunt