Esta página web utiliza "cookies" para dar la mejor y más relevante experiencia. Utilizar esta página web significa que estás de acuerdo con esto.

Turquesa 7.84gr
search
  • Turquesa 7.84gr
  • Turquesa 7.84gr
  • Turquesa 7.84gr
  • Turquesa 7.84gr

Turquesa 7.84gr

77,70 €
Detalles del producto
GEMA : Turquesa
PESO TOTAL : 7.84gr
MEDIDAS: (LxWxH) : 33.5x24x9mm
FORMA : Forma Libre
COLOR : Azul
DUREZA : 5-6
ORIGEN : Arizona
TRATAMIENTO : Sin tratamiento
Cantidad
In Stock

Turquesa

La Turquesa és una de les gemmes, a les quals moltes cultures, des del principi dels temps, li han donat molta importància.

La turquesa és una de les pedres més utilitzades en diferents cultures amb fins ornamentals, màgics i de poder. És una pedra usada des de la prehistòria a gairebé tot el món, destaquen les cultures d'Egipte, del Tibet i la Xina, dels Indis Americans, de l'Orient Mitjà.

La turquesa de qualitat és de les gemmes més difícils d'aconseguir amb garanties d'autenticitat. Com que la turquesa es va posar de moda als 60' i 70' es van esgotar molts dels jaciments americans i es va posar en marxa una autèntica indústria dedicada a la estabilització i reconstitució de la turquesa (en el millor dels casos).

La turquesa que no és de qualitat suficient es tenyeix i s'endureix amb impregnació de plàstics. En el mercat actual és molt difícil distingir la turquesa natural de què setracta per diversos mètodes
Mi678
1 Artículo