Esta página web utiliza "cookies" para dar la mejor y más relevante experiencia. Utilizar esta página web significa que estás de acuerdo con esto.

Esfena 1.87ct
search
  • Esfena 1.87ct
  • Esfena 1.87ct
  • Esfena 1.87ct
  • Esfena 1.87ct

Esfena 1.87ct

60,00 €
Detalles del producto
GEMA : Esfena
PESO TOTAL : 1.87ct
MEDIDAS: (LxWxH) : 8.2x6x4mm
FORMA : Oval
COLOR : Verde
DUREZA : 3.5-4
ORIGEN : Madagascar
TRATAMIENTO : Sin tratamiento
Cantidad
In Stock

Esfena
Esfena, també coneguda com a titanita, és una gemma amb gran brillantor de color verd groguenc, verd o marró d'alta brillantor, tons únics de color i amb un tall en facetes, aparenta tenir un foc intens que pot competir amb el diamant. L'esfena sempre ha estat una gemma rara. Els nous dipòsits han augmentat i ara hi ha més esfena al mercat.

Esfena ve de la paraula grega "falca", a causa del seu típic hàbit de cristall en forma de falca. El nom mineralògic 'Titanita' deriva dels continguts de titani. L'esfena és fortament pleocroica, mostrant almenys tres colors (incolor, groc-verdós i vermellós) quan es mira des de diferents angles.

El tall brillant serveix per potenciar millor el 'foc'. Depenent de la claredat, l'esfena també es talla en forma de cabuixó i tall rodó. Amb una duresa de 5-5.5 a l'escala de Mohs, l'esfena és una gemma tova que necessita cura i s'usa, millor, només per a penjolls, arracades o fermalls.
F685
1 Artículo