Aquesta pàgina web utilitza "cookies" per donar una millor i més rellevant experiència. Utilitzar aquesta pàgina web signifca que estàs d'acord amb això.

APATITA

L'Apatita és una gemma que captiva amb la seva resplendor. El seu nom prové del grec "apatein," que significa "enganyar," però no hi ha engany en la seva bellesa. Es troba en diversos països, com Brasil, Mèxic i alguns llocs dels Estats Units, amb la seva varietat més valorada a l'hematita de Maine. Aquesta gemma es caracteritza per la seva bellesa natural i la seva gamma de colors que va des del blau fins al verd i el groc.

Les característiques físiques de l'Apatita la fan apta per a la joieria. Amb una duresa de 5 a 5.5 a l'escala de Mohs, és adequada per a arracades, arracades i altres peces. Els colors naturals d'aquesta gemma la fan ideal per a peces úniques i elegants.

A més de la seva bellesa, l'Apatita es creu que té propietats energètiques que estimulen la comunicació i la creativitat. En català, aquesta gemma es coneix com a "apatita," mentre que en anglès es manté com "apatite" i en espanyol com "apatita."

Comprar Apatita autèntica no només et proporciona una peça de joieria bella, sinó també l'oportunitat de connectar amb l'energia positiva d'aquesta gemma única. A gemmesterra.com, oferim una selecció d'Apatita genuïna perquè gaudeixis de la seva bellesa i energia a la teva vida.

Apatita: Brillantor Natural - gemmesterra.com

Filtres actius