Aquesta pàgina web utilitza "cookies" per donar una millor i més rellevant experiència. Utilitzar aquesta pàgina web signifca que estàs d'acord amb això.

QUARS CITRI

El Quars Citrí és una gemma única que rep el seu nom pel color daurat que evoca els raigs del sol. Es forma en dipòsits de quars al Brasil, Madagascar i els Estats Units. El seu to càlid i la seva brillantor Vítria el converteixen en una elecció popular en la joieria.

El Quars Citrí es considera una joia d'energia solar que atreu l'alegria i l'abundància. El seu color daurat i la seva energia revitalitzadora el converteixen en un talismà de l'optimisme. A més, es creu que potencia la creativitat, estimula la claredat mental i millora la concentració.

Des d'una perspectiva química, el Quars Citrí és diòxid de silici acolorit per traces de ferro. Té una duresa de 7 a l'escala de Mohs, la qual cosa el fa adequat per a l'ús diari en joieria.

En el món de la joieria, el Quars Citrí s'utilitza en la creació d'anells, arracades, collarets i polseres. El seu to càlid complementa una àmplia gamma d'estils i vestits, afegint un toc de lluminositat i vitalitat a qui el porta.

A gemmesterra.com, t'oferim l'oportunitat d'adquirir aquesta joia única. El Quars Citrí és l'elecció perfecta per aquells que busquen una pedra preciosa que il·lumini les seves vides amb l'energia del sol i el poder de l'optimisme. Aprofita aquesta joia per atreure l'alegria i l'abundància a la teva vida. Compra el teu Quars Citrí a gemmesterra.com i porta amb tu la llum i vitalitat del sol en forma d'una joia radiant i poderosa.

Quars Citrí: Lluminositat daurada - gemmesterra.com

Filtres actius