Aquesta pàgina web utilitza "cookies" per donar una millor i més rellevant experiència. Utilitzar aquesta pàgina web signifca que estàs d'acord amb això.

THULITA

La Thulita, descoberta a Telemark, Noruega, en 1820, és un mineral de silicat de calci i alumini, membre de la família de la zoisita. El seu nom prové de "Thule", una antiga illa mítica. Aquest mineral es troba en diversos llocs del món, com ara els Estats Units, Suècia, Itàlia, Àustria, Japó i Austràlia. La Thulita és coneguda pel seu distintiu color rosa, atribuït a les inclusions de manganès, i el seu valor augmenta amb la profunditat del seu color.

Aquest mineral és valorat per la seva capacitat per irradiar amor, compassió, felicitat, alegria i serenitat, sent especialment útil per a aquells que pateixen de dolor emocional i cors trencats. S'associa amb el txakra del cor, el planeta Venus i els signes del zodíac Gèminis i Taure. A més, la Thulita pot ajudar a afrontar i eliminar el dolor emocional, proporcionant vibracions curatives i expandint la consciència mental.

Comprar Thulita és invertir en un mineral únic que no només és un delit visual, sinó que també ofereix vibracions curatives. Al mercat, la Thulita es presenta en diferents mides i formes, sent una opció excel·lent per a aquells interessats en la gemmoteràpia. És important destacar que les propietats esmentades no garanteixen la curació de malalties, però  poden contribuir al benestar general de l'individu.

Thulita: La Gemma del Amor Vibrant-gemmesterra.com

Filtres actius