Aquesta pàgina web utilitza "cookies" per donar una millor i més rellevant experiència. Utilitzar aquesta pàgina web signifca que estàs d'acord amb això.

ESCAPOLITA

L'Escapolita és una joia singular amb una rica història i propietats excepcionals. El seu nom prové del grec "skapos," que significa "bastó," en referència al seu hàbit de cristal·lització allargat. Es troba en dipòsits de minerals arreu del món, incloent-hi el Brasil, els Estats Units i Rússia.

Aquesta joia es distingeix per la seva àmplia varietat de colors, que van des del groc al verd, passant pel rosa i el blau. L'Escapolita exhibeix una brillantor vítria i, de vegades, pot mostrar fenòmens òptics com l'adularescència, afegint un joc de colors suaus a la pedra.

Des del punt de vista químic, l'Escapolita és un aluminosilicat amb la fórmula química (Na,Ca)4-8(Al6Si6O24)(CO3,SO4)1-2. Això demostra la seva complexa composició química i estructura, la qual cosa la fa fascinant tant des d'un punt de vista científic com estètic.

A la joieria, l'Escapolita s'utilitza en la confecció d'anells, collarets i arracades. La seva diversitat de colors i brillantor la fan perfecta per a peces úniques i elegants. A més, des del punt de vista energètic, es creu que l'Escapolita aporta claredat mental i ajuda a enfocar els pensaments.

A gemmesterra.com, t'oferim l'oportunitat d'adquirir aquesta joia única. L'Escapolita no només és una addició bella a la teva col·lecció de joies, sinó que també és una font d'energia i claredat. Aprofita el seu poder per il·luminar la teva vida i afegir un toc d'elegància al teu estil. Compra la teva Escapolita a gemmesterra.com i experimenta la bellesa i l'energia que aquesta gemma excepcional té per oferir.

Escapolita: Energia i Elegància - gemmesterra.com

Filtres actius