Aquesta pàgina web utilitza "cookies" per donar una millor i més rellevant experiència. Utilitzar aquesta pàgina web signifca que estàs d'acord amb això.

LARIMAR

El Larimar, també coneguda com la "Pedra del Carib", és una gemma única que només es troba a la República Dominicana. La seva coloració varia entre blanc, blau clar i blau verdós, reflectint les tonalitats del mar Carib. Comprar Larimar no és només adquirir una joia exclusiva, sinó també un fragment de l'essència caribenya. Aquesta gemma és molt valorada en joieria per la seva raresa i la seva bellesa incomparable, sent ideal per crear peces úniques i elegants. A més, se li atribueixen propietats energètiques, com promoure la tranquil·litat i la pau interior.

El seu origen volcànic i la seva composició de pectolita la fan única en el seu tipus. Els jaciments de Larimar estan situats a la regió sud-oest de la República Dominicana, a la província de Barahona. L'extracció d'aquesta pedra és una labor artesanal, i la seva comercialització és una font important d'ingressos per a les comunitats locals. En comprar Larimar, se suporta l'economia d'aquestes regions i s'obté una joia amb un valor sentimental i cultural incalculable. La seva singularitat i la seva connexió amb el mar la converteixen en un tresor per a qui la posseeix.

Larimar: Joia del Carib-gemmesterra.com

Filtres actius