Aquesta pàgina web utilitza "cookies" per donar una millor i més rellevant experiència. Utilitzar aquesta pàgina web signifca que estàs d'acord amb això.

GRANAT MALAIA

El Granat Malaia és una de les varietats de granat més rares i interessants. És principalment una barreja de pirop i espessartita, que es va descobrir per primera vegada a la dècada de 1960. Es va descobrir al vall del riu Umba, que limita amb Tanzània i Kenya, que encara és la font principal de granat malaia.

El granat malaia és conegut per exhibir centelleigs de vermells, incomparable a qualsevol altre tipus de granat. La causa del color és el manganès i a vegades el ferro.

El granat de Malaia té una duresa excel·lent de 7-7,5 en l'escala de Mohs i sovint exhibeix inclusió similar a agulles que poden ajudar a distingir el granat de malaia d'altres gemmes.

El Granat Malaia és una pedra protectora, protegint als qui la porten del mal, així com de malsons i malsons. A més, es diu que el granat és una pedra que fomenta el romanç, l'amor i la passió. Es diu que augmenta la sensualitat, intimitat i sexualitat. El granat malaia pot reforçar el nivell de creativitat.


El Granat Malaia és una pedra preciosa única i bonica que es pot utilitzar en una àmplia varietat de joies. A causa de la seva raritat, és molt apreciat pels col·leccionistes de gemmes. Els espècimens més grans, especialment aquells de més de 3 a 5 quilats, augmenten substancialment el seu valor i poden exigir primes molt altes.

Granat Malaia (Umbalita) - Gemma de llampades vermelles -  gemmesterra.com

Filtres actius