Aquesta pàgina web utilitza "cookies" per donar una millor i més rellevant experiència. Utilitzar aquesta pàgina web signifca que estàs d'acord amb això.

CIANITA

La Cianita, coneguda també com a Distena, és una gemma de singular bellesa. El seu nom prové del grec "kuanos", que significa blau, fent referència al seu característic color blau cel, encara que es pot trobar en una varietat de tons blaus i verds. Es troba en països com Brasil, Nepal, Índia i Suïssa, i és coneguda per la seva connexió amb el xakra de la gola i la seva capacitat per fomentar la comunicació i l'expressió.

Aquesta gemma posseeix propietats úniques. La seva estructura laminada li atorga una perfecta anisotropia, la qual cosa significa que mostra diferents colors i brillantor des de diferents angles. És apreciada a la joieria pel seu aspecte sofisticat i la seva versatilitat. La cianita s'utilitza en la creació d'anells, collarets i arracades, afegint un toc d'elegància a qualsevol conjunt.

En l'àmbit energètic, la cianita es considera una pedra espiritual. S'estima que facilita la meditació, l'equilibri emocional i la connexió amb energies superiors. Ajuda a alliberar blocs emocionals i aclarir la ment, permetent una comunicació més fluida i autèntica.

A gemmesterra.com, t'oferim l'oportunitat de comprar aquesta gemma única i bella. La nostra àmplia selecció de cianites et permetrà trobar la que s'adapti millor a les teves necessitats i preferències. Aprofita l'oportunitat d'adquirir una gemma que no només és estèticament impressionant, sinó que també pot aportar beneficis energètics a la teva vida. La cianita és una elecció excepcional per a aquells que busquen una gemma especial que combini bellesa i propietats úniques. Descobreix la cianita a gemmesterra.com i porta un trosset de cel blau amb tu!

Cianita: Resplendent blau profund - gemmesterra.com

Filtres actius