Aquesta pàgina web utilitza "cookies" per donar una millor i més rellevant experiència. Utilitzar aquesta pàgina web signifca que estàs d'acord amb això.

GEMMES

Benvinguts a la secció de gemmes de la nostra botiga de minerals. Exploreu les gemmes tallades, caboixons i carvings únics, que porten la bellesa i l'energia de la terra a la vostra vida. Cada peça és una expressió de la natura que pot inspirar i enriquir el vostre benestar. Troba la gemma perfecta per reflectir la teva essència i connectar amb la força ancestral de les gemmes.

Sotscategories

  • CABOIXONS

    Descobreix la nostra col·lecció única de caboixons de diferents tipus de minerals! Un caboixò és una pedra preciosa polida i sense facetes, ideal per a crear joies úniques i personalitzades. Oferim una varietat de minerals, cadascun amb les seves pròpies propietats i beneficis. Utilitzats en joieria, bijuteria, o per al simple delit visual, els nostres caboixons són perfectes per a tota mena de creacions. Explora la nostra col·lecció i troba el caboixò perfecte per al teu proper projecte!

  • GEMMES facetades

    Les gemmes tallades són un tresor únic en el món de les pedres precioses. A través d'un procés meticulós de tallat, les gemmes en brut es transformen en obres d'art brillants. Aquestes gemmes poden variar en forma, color i brillantor. Les gemmes tallades són utilitzades en joieria per augmentar la bellesa dels dissenys i també són considerades com a símbols d'estatus i riquesa.

  • MINERALS TALLATS

Filtres actius