Aquesta pàgina web utilitza "cookies" per donar una millor i més rellevant experiència. Utilitzar aquesta pàgina web signifca que estàs d'acord amb això.

Jade jadeita 7,00ct
search
  • Jade jadeita 7,00ct
  • Jade jadeita 7,00ct
  • Jade jadeita 7,00ct
  • Jade jadeita 7,00ct

Jade jadeita 7,00ct

30,00 €
Detalls del producte
GEMMA : Jade jadeita
PES TOTAL : 7,00ct
MIDES: (LxWxH) : 16x12x4mm
FORMA : Oval
COLOR : Verd
DURESA : 6-7
ORIGEN : Myanmar
TRACTAMENT : Sense tractament
Quantitat
En inventari

El Jade Jadeïta és un mineral pertanyent al grup dels piroxens. Tot i que en aparença s'assembla a la Nefrita les seves propietats físiques i Òptiques són diferents.
El jade Jadeïta es presenta en tots els colors, el més conegut és el verd en tota la gamma de tonalitats. També són apreciats els colors blanc, negre, lavanda. El jade jadeïta de color verd maragda i transparent rep el nom de Jade imperial. El Jade imperial és molt escàs i és la gemma més valuosa de totes les gemmes, després dels diamants de color.
Hi ha jaciments primaris de Jade Jadeíta, però gran quantitat de material que veiem al mercat és en forma de còdols de jaciments secundaris.
El jade Jadeïta ha estat una gemma molt apreciada com a pedra preciosa des de l'antiguitat. En moltes cultures de l'antiguitat és present en totes les formes possibles: objectes d'adorn, segells, cabuixons, comptes, escultures petites etc. És molt dura i resistent per tant han arribat fins a nosaltres moltíssimes peces antigues. Actualment amb el jade Jadeïta s'elaboren cabuixons, comptes, carvings, anells, braçalets i escultures.
Els jaciments actuals són escassos, els més destacats són a Burma, Turquia, Guatemala, USA, Rússia, Japó, Kazakhstan.
C712
1 Article