Aquesta pàgina web utilitza "cookies" per donar una millor i més rellevant experiència. Utilitzar aquesta pàgina web signifca que estàs d'acord amb això.

 TURQUESA.
search
  •  TURQUESA.

TURQUESA.

61,98 €

Caboixó de turquesa. 

La turquesa és  natural, sense cap tractament.

Arizona, (Sleeping Beauty).

Pes:15ct.

Mida: 32x17x4.5mm.

Quantitat
In Stock

Turquesa

La Turquesa és una de les gemmes, a les quals moltes cultures, des del principi dels temps, li han donat molta importància.

La turquesa és una de les pedres més utilitzades en diferents cultures amb fins ornamentals, màgics i de poder. És una pedra usada des de la prehistòria a gairebé tot el món, destaquen les cultures d'Egipte, del Tibet i la Xina, dels Indis Americans, de l'Orient Mitjà.

La turquesa de qualitat és de les gemmes més difícils d'aconseguir amb garanties d'autenticitat. Com que la turquesa es va posar de moda als 60' i 70' es van esgotar molts dels jaciments americans i es va posar en marxa una autèntica indústria dedicada a la estabilització i reconstitució de la turquesa (en el millor dels casos).

La turquesa que no és de qualitat suficient es tenyeix i s'endureix amb impregnació de plàstics. En el mercat actual és molt difícil distingir la turquesa natural de què setracta per diversos mètodes
GC.TURQ37
1 Article